DINER

sit down dinner

Uw diner kan in verschillende stijlen worden verzorgd, van klassiek tot modern. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Wij houden rekening met uw wensen en werken met veel gevoel voor stijl en presentatie, op een ontspannen en persoonlijke wijze. We maken bij het verzorgen van het diner gebruik van geraffineerde en uitgebalanceerde smaakcombinaties waar uw gasten nog lang over zullen praten.

Walking dinner

Tijdens onze speciale walking dinners worden opeenvolgend kleine gerechten geserveerd.  Met statafels of loungezitjes ontstaat een informele sfeer. Ook bij een walking dinner is de presentatie tot in de puntjes verzorgd en vallen uw gasten van de ene culinaire verrassing in de andere.

EVENT

High-end event

Wij verzorgen high-end catering voor uw luxe evenement of stijlvolle feest. Bij ons draait het om kwaliteit en service. Al onze gerechten worden vers bereid. We zorgen voor een ongewone en smaakvolle selectie van bijzondere gerechten die door middel van de aankleding en omgeving waarin ze worden gepresenteerd, nog beter tot hun recht komen.

PR event

Voor verschillende internationale PR-bureaus verzorgen wij al jaren catering op maat. Ieder event kenmerkt zich doordat het anders is, altijd persoonlijk en bijzonder. Wij verzorgen de locatie, de styling van het event, catering, bloemen, de outfits van de hostesses. Alles in de stijl en op maat.

De afgelopen jaren hebben we succesvolle events neergezet voor o.a. Chanel, Viktor & Rolf, L’Oréal Luxe, Estée Lauder, Tommy Hilfiger, H&M, Lancôme, Helena Rubinstein, Giorgio Armani, Menno Kroon, Bloemenbureau Holland, Supertrash, Specsavers, Batavus, ING en KLM.

BEDRIJFSEVENT

Voor grotere bedrijfsfeesten kunnen wij de gehele organisatie, planning, coördinatie verzorgen. Zodat u zich op uw normale bedrijfsactiviteiten kunt focussen. We zorgen voor een unieke locatie, partytenten, techniek, meubels, muziek, prachtige hostesses, bloemen, heerlijke gerechten. Alle details die een bedrijfsfeest tot een succes maken zullen kloppen.

Overige events

Bij alle evenementen denken wij graag mee over de invulling. Een voorbeeld: een Duizend-en-een-nacht diner in Marrakesh sfeer, met overheerlijke oosterse gerechten en met Arabische lounge muziek.

Een picknick met een thema kan ook: een picknick met Roodkapje en de Boze Wolf? In het bos, park of uw achtertuin, met Roodkapje en de Boze Wolf, die alles (inclusief grootmoederskoekjes!) serveren vanuit een luxe picknickmand. GEWOON  wat anders!

HUWELIJK

HUWELIJKSFEEST

Een huwelijksfeest organiseren zien wij als een ultieme uitdaging. U kunt met een gerust hart de mooiste dag van uw leven aan ons toevertrouwen. Alles draait om sfeer, liefde, saamhorigheid en smaak. Bij het organiseren van een huwelijksfeest komen al onze specialiteiten samen. Of het nu bij u thuis is (b.v. in de tuin), op een locatie in Nederland of in het buitenland; samen met u verzinnen we originele ideeën. Vervolgens gaan wij alle ideeën en wensen tot in de puntjes uitvoeren. Behalve de locatie, catering, bruidstaart, bloemen, muziek, drukwerk, hostesses, beveiliging en techniek kan ook de bruidsjurk door ons geregeld worden, of de outfit van de bruidegom!

CREW CATERING

crew & cast catering

Wij verzorgen ‘crew & cast catering’ voor foto- en filmshoots voor veel nationale èn internationale merken zoals: Nike, Tommy Hilfiger, Louis Vuitton, America’s Next Topmodel, Sander & Lennert en diverse film- en fotografieproductiemaatschappijen.